ER DU VORES NYE PRAKTIKANT I 2024?

Som praktikant hos Bovak får du lov til at være med i hele processen på et projekt, fra opstart til afslutning.

Bovak er en mindre rådgivende ingeniør i Ganløse. Vi har specialiseret os i klimatilpasnings- og kloakprojekter for primært Forsyninger og Kommuner.

Hvis du har interesse i at lave, samt få større viden om klimaprojekter på overfladen og den efterfølgende håndtering af vandet, så har vi et tilbud til dig!

Du får mulighed for selv at præge dine opgavetyper i løbet at din praktik. Er du mere til den grønne del, har du mulighed for at lave et par driftsplaner.
Vil du gerne lære mere om projektledelse kan du også få mindre projekter hvor der skal koordineres med forskellige parter omkring ønsker og tilladelser.

Vi bestræber os på at halvdelen af din tid går med traditionelle kloakopgaver.
Det er vores erfaring, at forståelse for de eksisterende systemer og forsyningsselskabernes hverdag, er væsentlig for at udvikle en god forståelse for rammerne for klimatilpasning og LAR.

Du kan komme til at arbejde og stifte bekendtskab med bl.a. Illustrator, InDesign, Opencities, Q-gis og AutoCAD.

Vi tilbyder dig også at tage kurset ”Vejen som arbejdsplads, Trin 1”. Det lader dig indgå i tilsynsarbejde på vores opgaver.

Praktikopholdet er ulønnet, men vi yder et månedligt tilskud til transportomkostninger. Hvis du vælger Praktik AB, vil vi i B perioden give et yderligere tilskud.

Vi har haft praktikanter fra Skovskolen siden 2019, og 3 af vores praktikanter er blevet ansat – så vi har et ungt team.

Sådan søger du:

Send CV og motiveret ansøgning til Daniel – Daniel@bovak.dk
Senest 15. marts 2024

Jo tidligere jo bedre, så har vi mulighed for at finde et godt skitseprojekt til dig.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til Daniel på 2960 4446.