Som praktikant hos Bovak får du lov til at være med i hele processen fra opstart til afslutning. Bovak er en lille rådgivende ingeniørvirksomhed i Ganløse. Vi har specialiseret os i Klimatilpasning og kloakprojekter for primært Forsyninger og Kommuner. Hvis du har interesse i at lave og få indblik i bagved liggende viden om klimaprojekter på overfladen og LAR løsninger, så har vi et godt tilbud til dig.

I løbet af din praktik, så vil du skulle lave et skitseprojekt på en rigtig problemstilling fra en af vores kunder, som du skal skitsere en løsning til ,sammen med vores specialister. Du vil blive inddraget i at skulle lave en løsning for et mellemstort LAR-projekt. Ca. halvdelen af din tid vil være i forbindelse med traditionelle kloakarbejder, da det er vores erfaring, at forståelse for de eksisterende systemer og forsyningsselskabernes hverdag er væsentlige for at udvikle en god forståelse for rammerne for klimatilpasning og LAR. Du vil indgå i vores formidlingsarbejde, hvor vi har afsat tid til formidlingsarbejde på datablade for eksisterende anlæg. Du kan komme til at arbejde og stifte bekendtskab med bl.a. Illustrator, InDesign, Microstation og CAD-tegning. Du vil få muligheden for at vælge mellem kurset ”Vejen som arbejdsplads”, som lader dig indgå i vores tilsynsopgaver, eller et månedeligt tilskud til transportomkostninger.

Er du vores nye praktikant til foråret 2022? Sådan søger du: Send CV og motiveret ansøgning til Christian, christian@bovak.dk Bovak ApS Måløvvej 21, 3660 Stenløse 93830127 Senest 15. januar 2022 Jo tidligere jo bedre, så har vi bedre mulighed for at finde et godt skitseprojekt til dig (og kursusdato).

Læs mere her Efterårspraktik Skovskolen 2022